Ejendomme

En bygning er aldrig bedre end evnen til at tiltrække mennesker...

En bygning er aldrig bedre end evnen til at tiltrække mennesker.

SVANEN  er altid på udkig efter steder med tilpas meget "blodgennemstrømning". Et hus er afhængig af omgivelserne, infrastruktur, kultur, veje, og naboer. Development handler om at se potentialet i en bygning,  en konstruktion, et sted - og handle hurtigt. Det er en kombination af at være på pletten, og samtidig tage beslutninger, som holder langt ud i fremtiden.

Vi  har den ekspertise og viden, som gør det muligt at opsøge potentialer i ejendomsmarkedet. At agere hurtigt og præcist er en disciplin, som kræver et grundigt forarbejde.

Grundighed er et princip, som fortsat har været med til at sikre et solidt omdømme og et fornuftigt afkast til vore kunder.

SVANEN  beskæftiger sig med at udvikle ejendomme og hele bykvarterer. Vi lader os ikke begrænse af status quo, men lader os tit inspirere af bevaringsværdige elementer ved bygningen.

Der bygges nye ejer - , lejer - eller andelsboligprojekter. Ledigt kontorbyggeri ombygges til boliger eller erhverv, og tidligere fabriksområder omdannes til attraktive bolig, kontor- og butiksområder.   

At beskæftige sig ansvarsfuldt med bygninger betyder omsorg for detaljen. Vi er en af de få investeringsvirksomheder, som har fingrene helt nede i murstenene. I det daglige arbejde får skabt samspil mellem entreprenører, arkitekter, investorer, ingeniører, bygmestre, lejere og udlejere.

SVANEN formidlere også større ejendomme og ejendomsporteføljer. Vi har et stort internationalt netværk og har de seneste 10 år formidlet ejendomme for over 3 mia.

For yderligere oplysninger kontakt os på eller telefon +45 8722 4545

Top
Thrane.nu